Titlul paginii web

 
 

Impala (Aepyceros melampus)

Impala are o lungime de 1,1-1,5 cm, o coada de 25-40 cm si o greutate de 40-65 kg.
Se intalneste in si Estul si Sudul Africii.
Se hraneste cu iarba, frunze, ramuri.
Blana are culoarea cafenie-roscata, cu dungi negre pe solduri si coada.
Face salturi uriase, aruncandu-si picioarele posterioare in linie dreapta si aterizand pe picioarele anterioare.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one